Happy Senso - geurneutrale knetterzeep


HAPPY SENSO is een nieuwe variant op het populaire Knetterzeep. Het is een gel met multisensorische eigenschappen. Het is te horen, te voelen en te zien. Het knettert, het bubbelt op je hand. Ook heeft het een verkoelend effect op de huid. Voor sommige (h

Bestel 12 voor €8,54 per stuk en bespaar 5%
Bestel 24 voor €8,09 per stuk en bespaar 10%
Bestel 50 voor €7,64 per stuk en bespaar 15%
€8,99
Beschikbaarheid: Op voorraad

HAPPY SENSO is een nieuwe variant op het populaire Knetterzeep. Het is een gel met multisensorische eigenschappen. Het is te horen, te voelen en te zien. Het knettert, het bubbelt op je hand. Ook heeft het een verkoelend effect op de huid. Voor sommige (hooggevoelige) kinderen is geur net te veel prikkeling. Happy Senso is geurneutraal en daardoor  net even iets milder in prikkeling en een goed product om prikkelstimulering te starten.

De intensiteit kan gevarieerd worden door het op verschillende manieren toe te passen.  Een fantastisch product voor sensorische stimulering. Het is leuk om te gebruiken op de groep en zorgt voor ogen vol schittering en enthousiasme en mooie contactmomenten. Happy Senso en Knetterzeep worden zeer gewaardeerd door ergotherapeuten, fysiotherapeuten, SI-therapeuten, oefentherapeuten en logopedisten.

De bus heeft een volume van 300 ml en is hypoallergeen, parabeenvrij en geurneutraal.

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
Knetterzeep

Knetterzeep

€3,99
Knisper Bad

Knisper Bad

€4,99
Kneedzeep

Kneedzeep

€4,99