Chewigem

SIERADENLIJN CHEWIGEM BIEDT UITKOMST BIJ KAUWBEHOEFTE
Veel kinderen hebben de behoefte om overal op te kauwen of bijten. Het kauwen vermindert spanning en helpt om zich beter te concentreren. Maar stoer is het niet: natte mouwen, kapotte koordjes en stukgebeten pennen. Om discreet tegemoet te komen aan kauwbehoefte heeft Chewigem een leuke sieradenlijn ontworpen waar kinderen vanaf 3 jaar veilig op kunnen kauwen.

De sieraden van Chewigem worden ook veel gebruikt door volwassenen en kinderen met prikkelverwerkingsproblemen, autisme of ADHD Kauwbehoefte Kinderen met prikkelverwerkingsproblemen hebben vaak moeite om alle informatie, die via de verschillende zintuigen binnenkomt, te ordenen. Hierdoor kunnen ze overspoeld raken door allerlei indrukken. Om zich even af te kunnen sluiten voor andere prikkels hebben ze de neiging om te kauwen op bijvoorbeeld kleding en potloden. Het kauwen heeft een kalmerende werking en helpt kinderen om zich beter te focussen. Maar hoe voorkom je dat kinderen gaten bijten in hun kleren en op hun pennen kauwen? Chewigem biedt uitkomst. De eigenzinnige kauwsieraden van Chewigem voorzien in een lichte tot gemiddelde kauwbehoefte en zijn ook geschikt voor volwassenen. De sieraden zijn wasbaar in de vaatwasmachine, gemaakt van ‘veilige’ siliconen en - niet onbelangrijk - ook nog eens bijzonder leuk en stoer om te dragen!

Chewigem kauwsieraden
De sieradenlijn van Chewigem is stoer vormgegeven en geschikt voor zowel jongens als meisjes. Voor de lichte kauwbehoefte zijn er onder andere de Dog Tags, in de vorm van een ID plaatje, de Cats of de Skull. Kinderen met een gemiddelde kauwbehoefte kunnen kiezen voor de Chubes, de Eternity, Miller Heart of de Raindrops. Verder heeft Chewigem voor de gemiddeld-extreme kauwbehoefte de Buttons en de dikkere Tread armbanden. Met een diameter van 55 mm zijn de armbanden geschikt voor kinderen van 3 tot 14 jaar. De gebruikte siliconen zijn vrij van gif en chemische toevoegingen. De levensduur van een kauwsieraad varieert doorgaans van enkele weken tot enkele maanden, afhankelijk van het gebruik. De kauwsieraden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en vrolijke designs. Ieder kind heeft al snel zijn eigen favoriet!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »