Made By Us Toys

De speelgoedfilosofie van Made By Us.

Made By Us is een merk van sensorisch speelgoed. Dit speelgoed is ontworpen om kinderen te helpen zich te ontwikkelen met behulp van diverse zintuiglijke prikkels. Hoewel sensorisch speelgoed vaak wordt genoemd als nuttig voor kinderen met speciale behoeften (zoals autisme), zijn deze sensorische producten zeer goed bruikbaar voor ALLE kinderen. Immers veel normaal functionerende kinderen kunnen ook kleine kleine zintuiglijke stoornissen of prikkelverwerkingsproblemen hebben. Veel normaal functionerende kinderen kunnen hebben, die veel baat kunnen hebben bij het werken met hen om alle sensorische integratie-uitdagingen te overwinnen.

De reden dat sensorisch speelgoed ontwikkelt wordt is in de eerste plaats dat studies duidelijk een verband aantonen tussen cognitieve ontwikkeling en de hoeveelheid sensorische stimulatie die wordt aangemoedigd terwijl kinderen nog jong zijn. Dit gebeurt in de vorm van zicht, geluid, smaak, tactiel contact en moedigt meerdere ontdekkingsmethoden tegelijk aan.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »