Sunny Games / Zonnespel

Sunny Games, voorheen Zonnespel, is een uitgeverij van Coöperatieve spellen. Bij coöperatieve spellen werken de spelers met elkaar samen om zodoende het spel te kunnen winnen. Ideaal dus voor kinderen en volwassenen die slecht tegen hun verlies kunnen. Dit is niet het enige pluspunt van dit soort spellen. De speler leren samenwerken, met elkaar communiceren, fantasie vergroten, strategieën bedenken. Ook hebben de spelers vaak een eigen rol of taak in het spel. Niet gek dus dat samenwerkingsspellen ook op veel Jenaplan scholen of andere scholen, BSO's worden gespeeld.

Het leuke is ook dat de spellen tegelijkertijd maatschappelijke thema's behandelen. Zoals Stop de Stropers of Waar woon jij?

Sunny games bordspellen zijn niet alleen leuk voor hele jonge kinderen. Ze hebben spellen die speelbaar zijn vanaf 3 jaar, tot spellen vanaf tiener leeftijd. Doordat veel spellen extra uitbreidingsmogelijkheden hebben, blijven ze lang interessant en uitdagend om te spelen.

 
Sunny Games wil het aanbod van coöperatieve spellen in Nederland vergroten.

Sunny Games, Coöperatieve spellen. Niet tegen elkaar maar met elkaar.
Jong en oud spelen samen
Spellen voor een echte teamervaring
Mens- en milieuvriendelijke productie
Aanbevolen door leraren en speltherapeuten

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »