Chewigem

Chewigem Kinderarmband - kauwarmbanden voor de kleinsten


Chewigem heeft een kleinere kauwarmband gemaakt speciaal voor peuters en kleuters of kinderen met smalle polsjes 3-6 jaar. De Chewigem Kinderarmbanden zijn er in 2 heldere uni kleuren.

€12,50
Merk: Chewigem
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 1-2 weken

Chewigem Kinderarmband - kauwarmbanden voor de kleinsten 3-6 jaar

Chewigem heeft een kleinere kauwarmband gemaakt speciaal voor peuters en kleuters of kinderen met smalle polsjes 3-6 jaar. De Chewigem Kinderarmbanden zijn er in 2 heldere uni kleuren.

Jonge kinderen hebben vaak nog moeite met het verwerken van alle prikkels van de dag. Zeker bij de kinderopvang of op de kleuterschool zijn andere geluiden, geuren en veel rumoer en reuring. Door ergens op te kauwen zoals haren, mouwen, potloden etc worden de kinderen weer rustig.

 

Chewigem Kauwsieraden voorzien in de kauwbehoefte

Jonge kinderen hebben vaak nog moeite met het verwerken van alle prikkels van de dag. Zeker bij de kinderopvang of op de kleuterschool zijn andere geluiden, geuren en veel rumoer en reuring. Door ergens op te kauwen zoals haren, mouwen, potloden etc worden de kinderen weer rustig. De kauwkettingen van chewigem bieden een veilig alternatief en hip aan kinderen en volwassenen die behoefte hebben om te kauwen.

De kauwsieraden van het merk Chewigem zijn origineel, stoer en veilig voor kinderen en volwassenen.

De kauwarmbanden zijn uitermate geschikt voor tijdens het spelen of sporten of voor kinderen die liever geen ketting dragen.


Product specificaties

  • afmeting: 4 × 4 × 1 cm (bxhxd)
  • veilige niet giftige siliconen (zonder BPA, pvc, lood,latex of ftalaat).
  • wasbaar (zelfs in de vaatwasser)
  • goedgekeurd volgens de EN71 normen
  • categorie: lichte kauwbehoefte
Geen reviews gevonden...
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »