Cloud B

Tranquil Turtle


Dankzij het onderwater-lichteffect van deze innovatieve schildpad heb je het idee dat je middenin de oceaan zit. Door de bijbehorende zachte geluiden en golfbewegingen van het licht, maken kan je je ogen bijna niet meer geloven. Je bent echt even hel...

€56,95
Merk: Cloud B
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Cloud B heeft hele mooie knuffels met licht en geluid. Ze zijn vooral bekend geworden door de Twilight Turtle. De Tranquil Turtle is het eerste Cloud B product dat zowel licht als geluid combineert in één zachte knuffel.

Dankzij het onderwater-lichteffect van deze innovatieve schildpad heb je het idee dat je middenin de oceaan zit. Door de bijbehorende zachte geluiden en golfbewegingen van het licht, maken kan je je ogen bijna niet meer geloven. Je bent echt even helemaal in de mooie onderwater wereld terecht gekomen. 


Met de Tranquil Turtle creëer je een zeer rustgevende relax omgeving voor jou of je kind. Het bevordert zelfs een comfortabele nachtrust. Ideaal dus in snoezel of relaxruimtes.

De Tranquil Turtle beschikt over een 23-minuten timer, waardoor je kind heerlijk kan ontspannen en rustig kan in slaap kan komen.


De Tranquil Turtle werkt op 3 AA batterijen, welke zijn inbegrepen (alleen voor demo doeleind).

 

Materiaal: Katoen en kunststof

Afmetingen doos: 29 x 21 x 10cm

Geschikt: vanaf geboorte

Trefwoorden: licht, waterlicht, knuffel, baby, geluid

 

Geen reviews gevonden...
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »