Complimentenspel ADHD


Dit complimentenspel helpt ouders, leerkrachten, begeleiders en kinderen om te kijken naar de positieve kanten van kinderen met ADHD. Kinderen met ADHD hebben hele mooie, unieke eigenschappen en kwaliteiten.

EAN: 9789082972606
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen

Het Complimentenspel ADHD

Het complimentenspel ADHD bevat 80 kaartjes met Stoere, Speelse en Sprankelende Complimenten. Dit spel helpt ouders, leerkrachten, begeleiders en kinderen om te kijken naar de positieve kanten van kinderen met ADHD. Kinderen met ADHD hebben hele mooie, unieke eigenschappen en kwaliteiten.

Iedereen vindt het leuk om complimenten te krijgen. Complimenten zijn zeer belangrijk voor je eigenwaarde en je zelfvertrouwen. Zeker als je het gevoel hebt dat je net even anders bent dan de anderen. Kinderen met ADHD krijgen regelmatig te de negatieve eigenschappen te horen, zoals wat ben je druk. Met het complimentenspel worden die unieke eigenschappen positief vertaalt.

Met dit spel benadrukken we deze sterke kanten. Elk compliment is een positief teken van aandacht, erkenning en bevestiging. Het doel van dit spel is dat deze kinderen voelen en ervaren dat zij helemaal goed zijn zoals zij zijn. Vanuit dit gevoel van vertrouwen is het mogelijk om hun talenten te ontwikkelen. Het Complimentenspel zorgt voor plezier en zelfvertrouwen op een speelse en ontspannen manier. Op een simpele en effectieve manier zorg je ervoor dat een kind zich gezien en gewaardeerd voelt; gegarandeerd een stralende lach, een positieve boost en een diep gevoel van dankbaarheid.

 

 
Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
Schatgravers

Schatgravers

€35,00
Kompasvinders

Kompasvinders

€39,95
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »