nyink

Concentratiescherm - groot


Concentratieschermen of thuiswerkscherm zijn ideaal om snel en eenvoudig een eigen, geluidsarme werkplek op school of thuis te creëren. Verhoogt de concentratie

€195,00
Merk: nyink
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: Leverbaar obv dropshipping 1-5 werkdagen

Concentratiescherm groot - zo creëer je de ideale thuiswerkplek

 

Geluiddempend

Het concentratiescherm is gemaakt van een geluid absorberende materialen. Deze materialen zorgen voor extra rust voor de gebruiker en anderen in de betreffende ruimte. Het akoestische materiaal in de kern van het scherm is gemaakt van gerecyclede kleding en zorgt ervoor dat de geluidsgolven gebroken worden. Het geheel wordt gestoffeerd met een luxe stoffering met vilt look, dat niet alleen zeer sterk is maar ook een warme en vriendelijke uitstraling heeft. Het concentratiescherm is verkrijgbaar is vijf kleuren.

Makkelijk in gebruik

Het concentratiescherm is door het materiaalgebruik zeer goed hanteerbaar. Een groot voordeel is dat het product los op de tafel gezet wordt, waardoor het flexibel gebruikt kan worden op meerdere tafels. Indien gewenst kan het concentratiescherm worden vastgezet op de tafel door middel van een elastiekband. De twee zijkanten van het product kunnen worden opgeklapt naar achteren, waardoor het eenvoudig op te bergen is. Er zijn twee maten concentratieschermen, de kleinere worden vooral in het onderwijs gebruikt en de grotere op bureaus van onder andere kantoren en in het speciaal onderwijs.

Wat klanten zeggen

‘‘Kwalitatief goede producten, uitermate geschikt voor kinderen met ADHD, autisme of concentratieproblemen. De geluiddemping zorgt voor een rustige werkplek.’’ (Leerkracht)

“Iedere leerling kan individueel achter zijn computer werken. De concentratieschermen van Nyink geven privacy en tegelijkertijd maken ze het afkijken een stuk moeilijker.” – Groenhorst College

Eigenschappen

  • Geluidsabsorberend
  • Licht gewicht
  • Zacht materiaal, dus bij aanstoten geen pijn en maakt het ook geen geluid, zoals andere schermen van hout. 
  • Antibacterieel materiaal in 5 kleuren
  • Eenvoudig op te bergen
  • Duurzaam

Maten

Voor een tafel van 70 x 50 cm hebben we schermen van 69x34x50 cm - basic
Voor een tafel van 90 x 50cm hebben we schermen van 89x44x50 cm - groot

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »