Made By Us Toys

Crunchy Animal


De Crunchy Animal is een licht knisperende knuffel met verborgen ring en balletje en een heerlijke lavendel geur. Uniek sensorisch speelgoed voor jonge kinderen om tevens de fijne motoriek te stimuleren. 26

€26,95
€22,50
Merk: Made By Us Toys
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen

De Crunchy Animals zijn stoere knuffels gevuld met 100% biologische boekweitdoppen en enige lavendelbloemen, die een subtiel kalmerend aroma en een verbazingwekkend tactiel handgevoel afgeeft. Verschillende vormen verbergen zich in zijn lichaam, deze wasbeer heeft een houten ring met een zachte wollen balletje in zijn lichaam. Drukke vingers zoeken vanzelf hun weg door de stof en oefenen hun fijne motoriek bij het zoeken naar de vormen. Het knisperen van de dopjes geeft hierbij nog een extraditieve prikkel. 

Positieve effecten en eigenschappen:

  • Verbetert de focus
  • Kalmeert symptomen van angst
  • Kalmeert fysieke beweging
  • Verhoogt de aandacht
  • Gifvrije materialen
  • 100% biologische boekweitdoppen vulling
  • Antibacterieel, chemisch en stofmijtvrije vulling
  • CE-speelgoedvoorschriften veiligheid
  • afmetingen:30 x 15 cm
  • Handgemaakt door MadeByUs, Denemarken

 

Gewoon in het knuffeltje knijpen en het gevoel hebben dat de boekweitdoppen zich onder het rekbare katoenen oppervlak bewegen, zorgt voor een kalmerende sensatie. Het kan een enorme hulp zijn wanneer uw kind overweldigende situaties probeert te overwinnen, tijdens korte of lange reizen, of voor het slapengaan, vooral voor jonge kinderen met ADD, HSP, autisme en angst.

Deze stoere tactiele wasbeertjes zijn ook erg geschikt voor jong kinderen met motorische beperkingen of achterstand. De verborgen vormen en het knisperende geluid zal uitdagen om met de vingers te friemelen en te knijpen. Door de rekbare stof en het lichte gewicht van de Crunchy Animals is het ook ideaal ontdek speelgoed voor kinderen die minder spierspanning hebben, het zal de kinderen niet heel veel kracht kosten om te knijpen en de vormen te ontdekken.

Crunchy Animals van MadeByUs zijn handgemaakt uniek en alternatief fidget-speelgoed knuffels met verborgen vormen. Geweldig voor het jongere kind van 3-7 jaar, vooral voor het ontwikkelen van hun fijne motoriek en het kalmeren van fysieke beweging.

 

 

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
Voelwiel

Voelwiel

€29,95 €24,95
Made By Us Toys Hairy Hugger

Hairy Hugger

€149,99 €139,99
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »