tickit

Easy Hold Panel Set - 3st


Zie de glitters prachtig naar beneden dwarrelen in deze glitter panels. Het is fascinerend om dat te zien hoe de gekleurde glitters in de vloeistof bewegen.

€38,50
Merk: tickit
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen

Easy Hold Glitter Panel Set van 3

Zie de glitters prachtig naar beneden dwarrelen in deze glitter panels. Het is fascinerend om dat te zien hoe de gekleurde glitters in de vloeistof bewegen. Zijn de glitters naar beneden gedwarreld, draai het panel dan nog een keer om of beweeg het heen en weer. Kinderen, maar ook tieners en volwassen zijn dan ook dol op deze panels. Deze set bevat 3 panelen in silver, goud en paars. We verkopen de panels ook per stuk.

De houten panels zijn makkelijk vast te houden, door de grote handvatten aan de zijkanten. Makkelijk voor kleine en grote handen. De easy hold glitter panel is daarnaast redelijk licht in gewicht, maar kan door de brede rand ook op de onderkant of bovenkant gezet worden. Ideaal voor als je niet veel kracht of mogelijkheid hebt om het panel lang vast te houden. De panels kunnen ook erg goed ingezet worden tijdens een rustmomentje of juist als hulpmiddel om weer te kalmeren wanneer er te veel onrust en prikkels zijn geweest. Bijvoorbeeld tijdens of na school of bij onrustige dementerende ouderen

 

De Easy Hold Glitter Panels zijn geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden en erg leuk voor sensorische ontdekking.

Afmetingen: 18,5 x 12 x 2 cm  - het kijkvenster is 8cm doorsnede en van twee kanten te bekijken.
Leeftijd: vanaf 12 maanden
Inhoud: 3 glitter panelen (1 zilver, 1 goud en 1 paars)

 

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »