Feestmaal voor de koning, brailleboek voor blinde en slechtziende kinderen


Vogelspin heeft een verrukkelijke taart gemaakt voor de jarige Koning Leeuw. Als hij zich even omdraait, is het lekkerste stukje van de taart ineens verdwenen. Vogelspin is woest... Wie heeft er van de taart gesnoept?!

EAN: 97891047704645
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Vogelspin heeft een feesttaart gemaakt voor de jarige koning Leeuw. Bovenop lag een stukje vlees. Maar dat is gepikt. Vogelspin gaat op zoek naar de dief en kijkt daarvoor in de bek van de gorilla, slang, giraf, vleermuis en andere dieren. Maar daar vindt hij steeds alleen resten van hun persoonlijke eetgewoontes. Ritmisch geschreven, humoristisch verhaal met een vaste, herkenbare opbouw en natuurlijk een feestelijk einde.

Deze versie van het prentenboek ‘Feestmaal voor de koning’is een rijk uitgevoerd, voelboek wat met de hand is gemaakt in India. De stoffen en materialen zijn mooi en kloppen met wat ze moeten weergeven. Zo heeft de olifant een leerachtige huid, zijn de manen van de leeuw zacht en langharig en de snavel van de toekan glad. De tekst staat op elke rechterpagina in zowel braille als in duidelijke zwartdruk.

Achterin zit een cd met de gesproken versie, met verschillende stemmen en vrolijke liedjes en muziek.

Voorlezen vanaf ca. 4 jaar, zelf lezen (in braille) vanaf ca. 8 jaar.


Leeftijd: vanaf 3 jaar
Auteur: Marlies Verhelst
ISBN: 97890147704645
Trefwoorden: blind, slechtziend, braille, boek, zintuigen, tast, voelboek, luisterboek

Geen reviews gevonden...
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »