Glibbi Slime Maker - zelf slijm maken


Met Glibbi Slime Maker verander je water in een slijmerige groene massa die fantastisch is om in te spelen. Vul je (zwem)bad met water, giet er het magische Glibbi Slime-poeder bij en spelen maar!

€3,99
EAN: 5413538532267
Beschikbaarheid: Op voorraad

Met Glibbi Slime Maker verander je water in een slijmerige groene massa die fantastisch is om mee te spelen. Vul een bak met water, giet er het magische Glibbi Slime-poeder bij en spelen maar! Verander gemakkelijk water tot slijm en omgekeerd, zonder verstopte afvoer.

Maak slijm die altijd lukt! Volg de eenvoudige gebruiksaanwijzing en geniet!

Met 1 zakje Glibbi slijm maak je maar liefst 10 liter slijm, hoe cool is dat!. Je kunt zelf kiezen hoe dik het slijmerige eindresultaat moet zijn. Begin eerst met 5 liter lauw water en voeg daar het zakje 'slime' aan toe. Is het je te dik, doe er dan steeds een beetje water bij.

Erg leuk om een sensory bak mee te maken of gewoon te experimenteren en te testen. Meng ook gerust met andere materialen.

Goedgekeurd en geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
Glibbi Slime

Glibbi Slime

€8,99
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »