Helpende Gedachten - Coachingskaarten


Met welke helpende gedachte kun jij prettiger voelen, of een beter resultaat halen? Kies één of meer kaartjes uit, schrijf zelf een helpende gedachte op een van de lege kaartjes, of trek er een aantal zonder te kijken. Wat is de beste? Probeer die gedach

€12,50
EAN: 9789491806117
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

We hebben allemaal wel van die momenten dat we ons druk maken over bepaalde dingen, dat we iets niet kunnen bijvoorbeeld. Deze gedachten kunnen soms de overhand nemen en resulteren in faalangst.

Met de positieve hulpkaarten Helpende gedachten, kan je die negatieve niet-helpende gedachte veranderen in Helpende gedachten. Gedachten die prettig, gewenst, effectief en positief zijn.

Als je een negatieve, niet-helpende gedachte in je hoofd hebt, kun je daarvan afkomen door bewust er een positieve gedachte voor in de plaats te nemen. Met behulp van de coachingskaartjes Helpende gedachten ga je positiever over jezelf denken en betere resultaten halen.

Met welke helpende gedachte kun jij prettiger voelen, of een beter resultaat halen?
Kies één of meer kaartjes uit, schrijf zelf een helpende gedachte op een van de lege kaartjes, of trek er een aantal zonder te kijken. Wat is de beste? Probeer die gedachte de komende week uit.

De helpende gedachtenkaartjes kun je gebruiken in een coachingsgesprek of inzetten bij Kids'Skills, mission Possible of Teken je gesprek. Ook kun je een van de kaartjes meegeven; door het bij zich te dragen, wordt het kind of de jongere in lastige situaties gesteund door de positieve gedachte op het kaartje. Vanaf 6 jaar.


Inhoud: 55 gelamineerde coachingskaarten
Afmetingen: 8x8 cm
Auteur: Adinda de Vreede
ISBN:9789491806117
Trefwoorden: coaching, faalangst, zelfvertrouwen, sociaal-emotioneel

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »