Instant Snow


Doe een klein theelepeltje instant snow in een bak, doe daar water bij en zie hoe die kleine korreltjes uitgroeien tot een grote hoeveelheid sneeuw.

€14,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen

Instant Snow 125gram goed voor 7,5 liter nepsneeuw!

Doe een klein theelepeltje instant snow in een bak, doe daar water bij en zie hoe die kleine korreltjes uitgroeien tot een grote hoeveelheid sneeuw. Super leuk om een sensory bin met wintersthema mee te maken.

Gebruik koud water om het echte winterse koude sneeuw-gevoel te krijgen. De sneeuw voelt koud, maar droog aan tenzij je te veel water er in hebt gedaan. In dat geval ziet de sneeuw er niet wit maar glazig uit. Laat het dan een beetje uitdrogen of doe er een beetje korrels bij.

Wanneer je uitgespeeld bent, kan je de sneeuw bewaren in een afgesloten bak. Of geheel laten opdrogen, in dat geval wordt de sneeuw veranderd de sneeuw weer in kleine korreltjes. Wil je weer spelen voeg dan weer wat water bij en de korrels groeien weer uit tot sneeuw. Ivm hygiene adviseren we de sneeuw niet te lang te bewaren en of te vaak te hergebruiken.

Let op: Instant snow is geschikt voor 3 jaar en ouder maar moet onder toezicht van een volwassene gebruikt worden. Voor kinderen en volwassenen die nog veel in hun mond stoppen is dit niet geschikt! Volg hierbij ook goed de aanwijzingen op die op de verpakking staat. Was de handen nadat je met het sneeuw gespeeld hebt.

Inhoud Pot: 125gr goed voor 7,5 liter sneeuw
Leeftijd: vanaf 3 jaar, maar onder toezicht.

 

 

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »