Junior Coachkaarten - Laat kinderen praten en hun talent ontwikkelen!


De set Junior Coachkaarten bestaat uit 42 leuke foto's met prikkelende vragen. Deze helpen kinderen te verwoorden wat ze voelen en denken en dus bewust te maken van zichzelf.

EAN: 9789491806216
Beschikbaarheid: Op voorraad
Vind je het als ouder, leerkracht of begeleider wel eens lastig met om met kinderen een gesprek op gang te brengen? Dan zijn de Junior Coachkaarten echt wat voor jou!

Ontwikkel je talent als kind

Op een positieve manier aandacht geven en luisteren naar een kind is ontzettend belangrijk. En met een vrolijke set kaarten vol prikkelende vragen voor allebei ook ontzettend leuk!

De Junior Coachkaarten zijn een mooi en gemakkelijk middel om met kinderen een goed gesprek op gang te brengen. Een set vrolijke gespreksstarters met aansprekende foto’s en prikkelende vragen. De Junior Coachkaarten zijn ontwikkeld door en voor kinderen van zes tot en met twaalf jaar. Er zijn verschillende werkvormen die je hier op de site coachkaarten.nl gratis kunt downloaden.

De set Junior Coachkaarten bestaat uit 42 aansprekende foto´s met open vragen. De coachkaarten helpen kinderen te verwoorden wat ze voelen en denken en dus bewust te maken van zichzelf. Hierdoor leren kinderen te zien wat hen bijzonder maakt, krijgen ze ideeën om iets te ondernemen en zo hun talenten te ontwikkelen. In de set zit verder een joker en een uitlegkaart met o.a. gesprekstips.

Met Junior Coachkaarten ontdekken kinderen waar ze vrolijk van worden, wat ze belangrijk vinden, wat ze niet leuk vinden en wat ze graag willen bereiken. De kaarten zijn gemaakt voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar.

Voor iedereen die kinderen coacht of begeleidt zijn deze kaarten onmisbaar. Bestel ook gelijk onze andere coach kaarten.

Inhoud: 42 kaarten met leuke foto's en prikkelende vragen
Leeftijd: voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar
Trefwoorden: coach, kind, gespreksstarter, positieve aandacht, talenten, ontwikkelen
 

 


Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »