Parachutedoek


Parachutedoeken worden veel gebruikt om kinderen of volwassenen op een speelse manier te laten samenwerken. Laat bijvoorbeeld een bal op het doek rollen en zorg er samen voor dat de bal niet of juist wel door het gat in het midden verdwijnt.

€19,95
Beschikbaarheid: Op voorraad

Parachutedoeken worden veel gebruikt om kinderen of volwassenen op een speelse manier te laten
samenwerken. Laat bijvoorbeeld een bal op het doek rollen en zorg er samen voor dat de bal niet of juist wel door het gat in het midden verdwijnt. Natuurlijk kun je ook pittenzakjes of andere voorwerpen op het doek gebruiken.

Kinderen leren goed naar elkaar te kijken, te luisteren en samen te werken. Deze parachute heeft een doorsnede van 1,85 meter en een gat in het midden van ongeveer 22 cm doorsnede. Aan het doek zitten 8 handvatten om het doek vast te kunnen houden. Het doek kan gebruikt worden door 4 - 8 personen.

Met een parachutedoek kunnen eindeloos veel coöperatieve spelletjes verzonnen worden, perfect voor uren speelplezier. Deze doeken zijn van goede kwaliteit en daarom ook erg geschikt voor kinderopvang, BSO of scholen.
 

Afmetingen: doorsnede van 1,85 meter  
Geschikt: vanaf 3 jaar
Trefwoorden: grove motoriek, oefeningen, samenwerken, beweging, samenspelen, coöperatieve spellen, bal      
Art.nr.:    

Geen reviews gevonden...
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »