Rubbabu Sensorische ballen set van 6


Deze onweerstaanbare fuzzy en squishy ballen zijn veilig voor kinderen veilig en zorgen voor urenlang vermaak. Het fluweelzachte zachte oppervlak zorgt voor sensorische stimulatie.

€34,99
EAN: 8904001201928
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen

Deze onweerstaanbare fuzzy en squishy ballen zijn veilig voor kinderen veilig en zorgen voor urenlang vermaak. Het fluweelzachte oppervlak zorgt voor sensorische stimulatie. De Rubbabu ballen hebben de perfecte maat voor spelen met één of twee handen. Ze stuiteren goed waardoor ze veelzijdig speelgoed zijn voor veel spellen.

Het zachte materiaal is geweldig voor kinderen met een beperking of motorische achterstand. Geweldig voor het ontwikkelen van fijne en grove motorische vaardigheden! Maar ook goed voor tactiele stimulatie, kleur herkenning, kalmeren, friemelen, het oefenen van het reactievermogen, concentratie etc.

De Sensorische ballen zijn allemaal verschillend gekleurd en hebben ook allemaal een ander reliëf. Zo heeft er een klein bolletjes of juist grote bolletjes, kleine of grotere putten. Door de verschillende texturen zal de bal ook niet recht omhoog stuiteren, maar juist alle kanten op gaan.

 

De ballen hebben allemaal een diameter van ongeveer 10 cm.
De ballen zijn geschikt voor kinderen en/ of volwassen vanaf 1 jaar (ontwikkelingsleeftijd).
Inhoud: set van 6 ballen 

 

 

Geen reviews gevonden...
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »