• Lorem ipsum

Verzenden
Als speelgoedwinkel "Het Knuffelkontje" de bestelde producten op voorraad heeft, worden deze na betaling gemiddeld binnen 1-3 werkdagen geleverd (uitgaande van standaard PostNL en of GLS bezorging). Bestellingen worden zo spoedig mogelijk geleverd, maar uiterlijk binnen 30 dagen. Zie onze algemene voorwaarden voor de uitgebreide leveringsvoorwaarden.

Wilt u er zeker van zijn dat u de producten voor een bepaalde datum geleverd worden, neem dan vooraf contact met ons op.

Verzendmoment kiezen (alleen in Nederland mogelijk uitgezonderd waddeneilanden)
Het is sinds eind november 2017 mogelijk om te kiezen voor een eigen verzendmoment te kiezen. Zo is het mogelijk om je pakket 's avonds te laten leveren of 's morgens. Voor beiden geldt een ander tarief. Zo is een avondbezorging in 2017 €1,25 duurder en ochtend levering €10,00 duurder dan het standaard tarief.

Avondbezorging: 18.00 uur -21.00 uur
Ochtendbezorging: 8.00-12.00 uur

 

Bezorging op maandag
Ook levert PostNL nu op maandag. Bestellingen die zaterdags voor 12.00 uur zijn afgerond en betaald zullen we zoveel mogelijk nog mee laten gaan voor de maandag bezorging.Levering door POSTNL in Nederland Bij een bestelling boven €60 gratis verzending
Brievenbuspost Nederland tot 100 gram, voorwaarden PostNl gelden op de afmetingen €2,95
Standaard Pakketpost PostNL, tot 30 kilo, bezorging aan huis €6,95
Avondbezorging €8,20
Ochtendbezorging €16,95


Bezorging België Bij een bestelling boven €85 gratis verzending
Pakketpost België tot 10 kilo €6,95
Pakketpost België tussen 10 en 30 kilo €9,95

Bezorging Duitsland, Luxemburg, Frankrijk Bij een bestelling boven €150 gratis verzending
Pakketpost tot 10 kilo €12,95
Pakketpost 10-20 kilo €16,95
Pakketpost zwaarder dan 20 kilo €24,95Pakketverzending
De kosten van verzenden zijn afhankelijk van de grootte en het gewicht van het te verzenden product(en), de bestemming en bezorgopties. Bij het afrekenen van de producten worden de verzendkosten automatisch berekend.


Brievenbuspost
Speelgoedwinkel Het Knuffelkontje vindt het belangrijk om de verzendkosten voor u zo laag mogelijk te houden. Om het u en onszelf makkelijker te maken bieden we nu ook standaard brievenbuspost aan. U betaald hiervoor €2,95. Dit scheelt u €4,00 op uw verzendkosten. Bij het afrekenen van uw bestelling krijgt u automatisch de juiste verzendopties aangeboden die voor uw bestelling van toepassing is.

Ophalen
U kunt de producten ook bij ons ophalen in de winkel in Zwolle. U betaald dan geen verzendkosten. Afhalen kan tijdens de openingstijden van de winkel of op afspraak. U kunt hiervoor contact met ons opnemen per mail [email protected] onder vermelding van uw bestelnummer.


Retourneren
We controleren het speelgoed voordat we het verzenden. Mocht er tijdens het verzenden toch iets kapot zijn gegaan, neemt u dan even contact met ons op. We zullen er dan voor zorgen dat u zo snel mogelijk een vervangend product toegestuurd krijgt of dat het bedrag wordt gecrediteerd.

Ruilen
Is het speelgoed toch niet wat u er van verwacht had, dan kunt u het altijd ruilen of retourneren binnen 2 weken na ontvangst. U kunt het product na overleg terugsturen aan:

Het Knuffelkontje
N. Dijkstra
Vrouwenlaan 21
8017 HB Zwolle
Onder begeleiding van een briefje met het ordernummer, uw NAW gegevens en uw Iban gegevens.

Nadat we het retourgestuurde product in goede staat hebben ontvangst zullen we het bedrag zo snel mogelijk crediteren of u ander speelgoed toesturen.

U kunt het product ook altijd zelf terugbrengen naar onze winkel.