squease

Squease Drukvest XXS-L


Squease is een opblaasbaar drukvest ontworpen voor mensen met bijzonderheden in de sensorische informatieverwerking. Zoals mensen met autisme, ADHD, slaap- of angststoornissen.

€295,00
Merk: squease
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: Leverbaar obv dropshipping 1-5 werkdagen

Squease Drukvest voor kind, tiener of volwassene

Voelt je kind zich vaak onrustig, angstig of overprikkeld? Het drukvest geeft een rustgevend, veilig en beschermd gevoel. Voor kinderen die veel drukte ervaren in hun hoofd, zich lastig kunnen concentreren op school of het moeilijk vinden om in slaap te vallen.

Squease drukvest, zijn drukvesten die door middel van het toedienen van lucht meer druk op het lichaam geven. Waardoor het lichaam weer zal ontspannen. Door het handpompje kan een kind zelf bepalen hoeveel druk het fijn vind. Veel kinderen vinden het erg fijn dat zij zelf controle hebben over het vest en wanneer het kan worden opgeblazen. Wanneer het kind het niet zelf kan kan de ouder of begeleider dit ook voor het kind doen.

Deze kinderdrukvesten XXS en XS zijn geschikt voor kinderen van 4 t/m 10. De maat S - M -L zijn geschikt voor tieners en volwassene. Het Squease drukvest wordt standaard geleverd met een handpompje en een koppeling waarmee het pompje kan worden afgekoppeld.

De kindervesten hebben een ander model dan de grotere vesten, waarbij de voorkant van stof is gemaakt en de achterkant opblaasbaar is. Het effect is hetzelfde, maar de meer flexibele stof aan de voorkant zorgt ervoor dat de kinderen vrijuit kunnen spelen en bewegen. Bij deze twee kindermodellen kunnen ook de schouderbanden worden versteld voor een betere pasvorm.

 

Kies voor een goede pasvorm en de beste resultaten zorgvuldig de juiste maat

  • Wij adviseren om bij het opnemen van de maten alleen een dun shirt te dragen
  • Meet je lichaamslengte (hoe lang je bent) en borstomvang
  • Houd voor de borstomvang het breedste gedeelte van de borst aan
  • Het ontwerp van het vest valt kort zodat je comfortabel kunt bewegen, zitten en ademen.
  • Een te groot vest zal onvoldoende diepe druk geven en niet het gewenste effect hebben.

Matentabel

2016_maattabel_Squease_drukvest_1

 

Klittenbandset
Met een aparte klittenbandset kan je je Squease drukvestje vergroten bij de buikomvang en de schouderlengte verlengen. Zo kan je kind nog langer met zijn vest doen.

Onrustig slapen
Sommige kinderen en volwassenen vinden de druk van het vest zo fijn, dat ze er ook graag mee slapen. Het is mogelijk om met het drukvest te slapen.

 

 

 

Geen reviews gevonden...
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »