Verzwaringsdeken Medium 4 kilo


Verzwaringsdekens kunnen kinderen met prikkelverwerkingsproblemen helpen om beter in slaap te komen of beter door te slapen. Door de diepe druk van de deken komt het lichaam tot rust en geeft een gevoel van geborgenheid en veiligheid

€119,99
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen

Verzwaringsdekens, ook wel verzwaarde dekens genoemd, kunnen kinderen, tieners en volwassenen die problemen met de sensorische prikkelverwerking hebben helpen om beter in slaap te komen of beter door te slapen. Door de diepe druk van de deken komt het lichaam tot rust en geeft een gevoel van geborgenheid en veiligheid. Mensen met ADHD, HSP, spasmen, angststoornissen, autisme, depressie of dementie kunnen baadt hebben bij diepe druk.

Deze medium deken is prachtig om te zien en heerlijk zacht. Naast een gladde kant, heeft de andere kant heerlijke zachte velours nopjes, wat een heerlijke extra tactiele prikkel geeft voor drukke handjes en friemelaars. 

U kunt deze heerlijke zware deken ook gebruiken in een snoezelruimte, klaslokaal, of lekker thuis op de bank om de prikkels van alle dag te reguleren. Ze zijn een effectieve therapeutische oplossing, die zintuiglijk zoekende kinderen en volwassenen helpen hun lichaam te kalmeren en een vredige nachtrust te hebben.

Positieve eigenschappen

  • Het extra gewicht kan helpen om angst en stress te verlichten.
  • Gemaakt met zachte tactiele veloursstof.
  • Gemaakt in de EU.
  • Deze dekens hebben een omgeslagen / verwijderbare buitenhoes om het wassen veel gemakkelijker te maken.
  • De buitenhoes is van 100% polyester en de binnenhoes is 100% katoen.
  • Gewicht: 4kg
  • Afmetingen: 100cm x 150cm
  • Kleur: blauw / grijs

 

Gebruik verzwaring altijd in overleg met een specialist op het gebied van sensorische informatieverwerking. Als de persoon die de deken gebruikt, aan een medische aandoening lijdt, vraag dan medisch advies voordat u de verzwaringsdeken gebruikt.

Gebruik altijd onder toezicht van een volwassene.

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
Verzwaringsdeken Lay-on Me

Verzwaringsdeken Lay-on Me

€142,50 €119,95
Made By Us Toys Hairy Hugger

Hairy Hugger

€149,99 €139,99
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »